Saramonic Lavalier Microfoon Set UwMic10 TX10 + RX10 UHF Draadloos

excl. BTW: € 321,49 Incl. BTW: € 389,00
Saramonic Lavalier Microfoon Set UwMic10 TX10 + RX10 UHF Draadloos

Wordt geleverd incl:

1x TX10 zender; 1x RX10 ontvanger; 1x lavalier microfoon; 1x male XLR kabel; 1x male 3.5mm kabel; 1x hotshoe adapter; 2x bevestigingsbeugel; 1x gebruiksaanwijzing; 1x garantiecertificaat; 1x verpakking
Art. nr.: 189435
Stuur mij een bericht, wanneer de prijs van dit artikel veranderd Stock:

Verwachte leverdatum: 18 12 2017

Saramonic
Produkt beschrijving
Details

De TX10 en RX10 van Saramonic zijn een combinatie van zender en ontvanger, welke onderdeel zijn van het UwMic10 systeem. De TX10 zender en twee kanaals RX10 ontvanger zijn eenvoudig met elkaar te koppelen, door de ingebouwde infrarood module, via een automatische scan of handmatig. Bij de TX10 zender wordt een lavaliermicrofoon geleverd, ook wel dasspeldmicrofoon genoemd. U bevestigt de microfoon met de robuuste klem eenvoudig aan de stropdas of het overhemd van de persoon die wordt geïnterviewd. De bijbehorende TX10 zender kan aan de broekzak worden bevestigd, met één van de twee meegeleverde bevestigingsbeugels. De persoon kan nu vrij bewegen en heeft geen last van een kabel die naar de camera loopt.

U kunt de RX10 ontvanger op de hotshoe aansluiting van uw camera plaatsen met de meegeleverde adapter en bevestigingsbeugel. De adapter bevat tevens een 1/4" female schroefdraad, waarmee u de RX10 ontvanger op een statief of camera cage kunt plaatsen. U sluit de RX10 vervolgens aan op uw camera met één van de meegeleverde kabels. In de doos zitten zowel een male 3.5mm als male XLR kabel, waardoor het UwMic10 systeem geschikt is voor vrijwel elke (professionele) camera. Denk hierbij aan DSLR camera’s, camcorders, audiomixers en professionele ENG-camera’s.

Professionele kwaliteit

Het UwMic10 systeem staat voor een kristalhelder geluid en bestaat uit betrouwbare apparatuur. Wanneer u de zender en ontvanger uit de verpakking haalt, voelen ze meteen degelijk aan; een robuuste behuizing, goede hardware en een gedetailleerde afwerking zorgen voor een kwaliteitsproduct.

Toepassing

In de praktijk kunt u de TX10 en RX10 op vele manieren gebruiken. Hier een voorbeeld: u wilt een interview opnemen met uw DSLR-camera. U sluit de RX10 ontvanger aan op de hotshoe van uw DSLR-camera, met behulp van de adapter. Tevens sluit u een koptelefoon aan op de ‘phone’ poort van de RX10. De persoon die u wilt interviewen geeft u de TX10 zender, met bijbehorende dasspeldmicrofoon. Het interview kan nu plaatsvinden, waarbij u via de koptelefoon live kunt beluisteren of het geluid storingsvrij binnenkomt in de ontvanger. Eventueel is er nog een extra microfoon aan te sluiten, zie hieronder.

UwMic10 uitbreiding

De RX10 ontvanger van deze set heeft de mogelijkheid om twee inputsignalen tegelijkertijd te verwerken. In de UwMic10 range zijn diverse zenders leverbaar. Denk hierbij aan een HU10 handheld microfoon (zie optionele accessoires), een extra TX10 zender en een XLR10 XLR-zender (laatste twee opties zijn op bestelling leverbaar). U kunt voor beide kanalen de instellingen los van elkaar instellen. Zie hiervoor de alinea ‘technische specificaties’.

Technische specificaties

De TX10 zender en RX10 ontvanger zijn beide op 96 kanalen in te stellen. U selecteert het juiste kanaal door op de pijltjestoetsen te drukken. Eventueel kunt u in het gebruiksvriendelijke menu de TX10 en RX10 ook automatisch met elkaar koppelen. Er is ook de mogelijkheid om een kanaal te kiezen (A of B) en beide kanalen individueel in- en uit te schakelen op de ontvanger. Per kanaal is ook het outputvolume instelbaar. Verder kunt u de ontvanger in het menu op ‘lock’ zetten, wat voorkomt dat de zender per ongeluk wordt uitgeschakeld. Als laatste kunt u kiezen voor de opties mono en stereo. Wanneer u met één microfoon werkt, adviseren we u om de ontvanger op mono in te stellen. Bij het gebruik van twee microfoons kunt u het beste voor stereo kiezen. Hierbij wordt het geluid van de microfoons op twee losse kanalen (A en B / links en rechts) opgenomen in uw camera, waarbij het geluid in de montage eenvoudig te splitsen en levelen is.

Ook bij de TX10 zender zijn diverse instellingen mogelijk. Denk hierbij aan een lock functie, mute functie en RF functie. Laatstgenoemde is instelbaar op low (10mW), medium (20mW) en high (30mW).

Aanvullende Informatie
Aanvullende Informatie
EAN Code 4897040885539
Fabrikant Saramonic
Wat zit er in de doos 1x TX10 zender; 1x RX10 ontvanger; 1x lavalier microfoon; 1x male XLR kabel; 1x male 3.5mm kabel; 1x hotshoe adapter; 2x bevestigingsbeugel; 1x gebruiksaanwijzing; 1x garantiecertificaat; 1x verpakking
Levertijd 20171218
Reviews
Schrijf je eigen recensie

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer