Financiƫle Gegevens

 

Betalingen aan BV&C kunnen rechtsgeldig gedaan worden op volgende wijze:

Overboeking op Rabobank rekening,

Rekening nummer: 17.17.18.747

IBAN: NL55 RABO 0171 7187 47

BIC: RABONL2U

BTW nr: NL 002180694B31
(let op nieuw nummer per 01-01-2020)

KVK: 14.077.987

Geeft bij betalingen altijd het factuurnummer op. Deze vindt u op de facturen die u van BV&C ontvangt. Ze zijn ook in te zien in "account" indien u beschikt over de inlog gegevens.  De inlog gegevens bestaan uit een email adres en een zelf gekozen wachtwoord welke u per email zijn toegestuurd. Bent u uw inlog gegevens kwijt , kunt u die ook opvragen via de "wachtwoord vergeten functie"

Betaalmogelijkheden bij BV&C

 

Veilig betalen op verschillende manieren

Er zijn verschillende mogelijkheden om te betalen. Je kunt betalen door middel van:

 • iDEAL
 • Creditcard
 • Achteraf

Tijdens het afrekenen in de kassa zie je welke mogelijkheden voor jou gelden. Wat je ook kiest, je ontvangt altijd per zending een factuur. Op die factuur staat welke betaalmethode je voor die bestelling hebt gekozen.

iDEAL

Bij Video-bewerken kun je iDEAL gebruiken om:

 • voorafgaande aan de bezorging te betalen;
 • achteraf te betalen;

Creditcard

Betalen met een creditcard van Visa of MasterCard bij video-bewerken gemakkelijk en veilig. Je gegevens worden gecodeerd en daardoor veilig verstuurd.

 • Zowel Visa als MasterCard vragen het wachtwoord van jouw creditcard.
 • Vul je creditcardnummer, de vervaldatum en de CID/CVC code in. Deze code wordt gebruikt ter verificatie en staat meestal op de achterzijde van de creditcard.
 • De gegevens worden naar de creditcardmaatschappij verstuurd.
 • In veel gevallen moet je de betaling verifiëren met 3D Secure (Mastercard) of Verified by Visa. Dit zijn beveiligingsmaatregelen voor het betalen via internet. Met 3D Secure (Mastercard) en Verified by Visa doe je je internetaankopen met een extra wachtwoord.
 • Zodra de transactie goedgekeurd is, ontvang je hierover bericht en wordt je bestelling (wanneer voorradig) verzonden. In veel gevallen wordt het bedrag automatisch van je rekening afgeschreven (raadpleeg voor meer informatie je creditcardmaatschappij).
 • Besluit je de bestelling - of een deel hiervan - te annuleren of terug te sturen, dan ontvang je het tegoed terug op je creditcard. Je krijgt van ons een e-mail als we opdracht tot terugbetaling hebben gedaan. Meestal is de terugbetaling binnen 6 weken zichtbaar op je overzicht.

Achteraf betalen

Betaal na ontvangst van je bestelling, zonder extra kosten. Je betaalt alleen wat je van je bestelling houdt. 

 

Vooruitbetaling

In sommige gevallen vragen wij om een vooruitbetaling. Is dit het geval, dan informeren wij je hierover in de kassa. Of wij om een vooruitbetaling vragen hangt af van je persoonlijke situatie. Bijvoorbeeld van de waarde van je bestelling of hoe lang je klant bent. De hoogte van de aanbetaling is minimaal 25% van het aankoopbedrag. Echter nooit meer dan 50% van het aankoopbedrag.